Gastouder Onder de Regenboog

Over mij

miralda bongers

Mijn naam is Miralda Bongers en ben geboren op 13 Juli 1974 in Silvolde. Samen met mijn dochter Kim woon ik aan de Staringstraat 28 in Gendringen. Ons gezinnetje bestaat verder nog uit een klein hondje, haar naam is Fenna.

Mijn diploma MDGO-Agogische Werk heb ik behaald in 1993. Daarna ben ik werkzaam geweest op verschillende Kinderdagverblijven in de regio. Hier heb ik altijd met veel plezier gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. 

Verder ben ik in het bezit van een geldig Kinder EHBO diploma en ben ik een gecertificeerde VVE-Kiki Gastouder. 

Mijn visie op kinderen en opvang

Nu u meer weet over mijn achtergrond, wil ik u iets meer vertellen over mij zelf: In de omgang met kinderen ben ik lief, eerlijk, consequent en vind ik rust, regelmaat en reinheid erg belangrijk. Verder ben ik graag creatief bezig met de kinderen. Dit alles gebeurt aan de hand van het voorschoolse educatie programma “Kiki”. Of het nu gaat om liedjes zingen, spelletjes spelen of activiteiten doen, alles is mogelijk. Verder vind ik het erg bijzonder dat ik als gastouder een stukje kan en mag bijdragen in de opvoeding/ontwikkeling van een kind. 

Erkend leerbedrijf

calibirs-certificaatGastouder Onder de Regenboog is een SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf.