Gastouder Onder de Regenboog

Waarom een gastouder?

  • Professioneel: gerichte opleiding, kinder EHBO 
  • VVE-Kiki gecertificeerd.
  • Kleinschalig: Kleine groepen, veel aandacht.
  • Huiselijk: Zo veel mogelijk het eigen dagritme.
  • Vertrouwd: Altijd een vast en bekend persoon.
  • Flexibel: Er zijn geen vaste openingstijden.
  • Sociaal: Samen spelen en ervaring op doen.
  • Rust, Ruimte en Regelmaat.

Meer over waarom een gastouder

Vroeg Voorschoolse Educatie: Kiki

Kiki: Kansen in kinderen. Dit is een voorschoolse educatie programma.
kiki-badgeHet hoofddoel van Kiki is het verminderen of voorkomen van onderwijsachterstanden en het vergemakkelijken van de overgang naar de basisschool. 

Lees meer over Kiki

Digitaal dagboek

Als ouder wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkeling van uw kindje. Het liefst zou u af en toe als een vlieg op de muur mee willen kijken tijdens de opvanguren. Via het digitale dagboek wordt u gedurende de dag op de hoogte gehouden van de activiteiten van uw kind. Ook kunt u zien hoeveel (en wat) uw kind eet en drinkt. Dit alles via een gratis app.

Lees meer over het digitale dagboek

 

 

Gastouder Onder de Regenboog

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare opvang voor uw zoon of dochter? Heeft u al eens aan een gastouder gedacht?

Gastouder “Onder de Regenboog” biedt u professionele en kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving. Ik vind rust, reinheid en regelmaat heel belangrijk in de opvoeding van een kind. Dit ziet u terug in mijn locatie, het huis en de tuin zijn daar zeker op aangepast. Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen bij mij. Dit doe ik door lief, eerlijk maar zeker ook consequent te zijn.

Mijn naam is Miralda Bongers en ik ben een erkende Gastouder met vele jaren ervaring in de kinderopvang. Ik ben VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) gecertificeerd via 'Kiki kansen in kinderen'. Daarnaast ben ik in het bezit van een geldig kinder EHBO-diploma. Ik bied u in overleg flexibele tijden, mogelijkheden en tal van leuke initiatieven voor uw kind(eren).